Grad Split
facebook facebook
INFO IZLAGAČI NOVOSTI PROGRAM TLOCRT FOTO GALERIJA ARHIVA ZA IZLAGAČE KONTAKTI IZ MEDIJA
medijski pokrovitelji familyservice bebe net.hr radio dalmacija europlakat radio riva
organizator organizator
Info
Scroller document

Dragi posjetitelji, partneri i prijatelji,

završen je 7. po redu sajam Dani beba, djece i trudnica. Sajam je otvorila pročelnica za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Splita – gđa. Željka Kerum te je time ovaj sajam uz već potvrđenu važnost za djecu i roditelje dobio i potvrdu gospodarske važnosti za Dalmaciju.

Već tradicionalni sajam okupio je na jednom mjestu skoro sve proizvođače i distributere dječje opreme, između ostalih – Adax, Chicco, Tintilinić, Peg Perego, Kiddy, Recaro, Be Safe, Pierre Cardin…

Uz dječju opremu (kolica, krevetići, ormarići za prematanje, auto sjedalice, hodalice, hranilice…) na sajmu se predstavilo preko 100 partnera, proizvođača i distributera proizvoda koji se obraćaju trudnicama, bebama i djeci do predškolske dobi.
Posebno izdvajamo brandove poput Nuka, Violete, Aventa, te proizvode dm-a, a ponosno naglašavamo edukativno-didaktičku igraonicu Creata sa svjetski poznatim bradnovima Clics i Berg toys, te edukativnu radionicu u organizaciji MUP-a pod geslom – Policajci, prijatelji djece.

Ono što je zasigurno obradovalo sve posjetitelje su atraktivni sajamski popusti s kojim se moglo podosta uštedjeti pri kupnji svih proizvoda, a posebno pri nabavci opreme za bebe, gdje su popusti iznosili od 10% pa do čak vrtoglavih 30%.
    
Pored brojnih izlagača s atraktivnim novitetima i sajamskim ponudama posjetitelje je dočekao i bogat zabavno - edukativni program koji se non-stop odvijao na pozornici i zabavljao velike i male posjetitelje. Na pozornici se predstavilo preko 500 izvođača u režiji g. Jovice Škare, a program je vodila Lana Tafran.

Na ovom sajmu sve je na jednom mjestu: zabava, oprema i akcijske ponude, te tako on iznova potvrđuje da je nezaobilazno mjesto za sve mame, trudnice, bebe i djecu, iako je ove godine zbog sveobuhvatne krize bio u nešto manjem izdanju - ovo je i dalje najveći specijalizirani sajam za bebe i trudnice ove vrste u našoj regiji jer nema drugog mjesta na kojem su na jednom mjestu okupljeni u tako velikom broju proizvođači i ponuđači opreme za bebe.

Do ponovnog druženja s Vama, već sada najavljujemo slijedeći sajam u Zagrebu u svibnju 2011.

 

predsjednik
24sata
radio emisije
Violeta Tintilinić chicco creata Adax nuk

Design by Stil Interijer | Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer
Tintilinić