Stil Interijer
Stil Interijer

Novosti

Violeta maraton beba

Ne propustite Violeta maraton beba u nedjelju 25.11. u 11,15 sati, pobjednike očekuju vrijedne nagrade 

 
Violeta d.o.o. je vodeća tvrtka u proizvodnji i distribuciji higijenskih proizvoda u ovom dijelu Europe.
Bogatu paletu higijenskih proizvoda Violeta čine: baby pelene, toaletni papir, ručnici, salvete, suhe maramice, vlažne maramice.

Iz asortimana Violeta za Vas smo izdvojili:

 
Violeta baby pelene - superupijajuće mekane pelene za Vašu bebu Jedna od najvažnijih karakteristika pelena je moć upijanja. Violeta dječje pelene odlikuje visoka moć i kratko vrijeme upijanja, a to znači i dugotrajan osjećaj suhoće za bebinu guzu. Prirodni materijali pelenu čine prozračnom i mekanom, a Vaša beba osjeća se ugodno i suho. Široke elastične trake za zatvaranje fleksibilno podešavaju širinu struka u svakoj situaciji i kod aktivnih beba. Elastična traka na leđima prilagođava pelenu anatomiji bebe i poboljšava noćnu funkciju pelene sprječavajući izlaz nečistoća i kod dugotrajnog nošenja. Violeta baby pelene testirane su u najcjenjenijem, neovisnom laboratoriju za pelene Courtray u Parizu gdje su dobile gotovo maksimalan broj bodova i svrstane su u klasu A, koja se dodjeljuje samo vrhunskim proizvodima.
 

Violeta baby  vlažne maramice – nježne poput bebine kože
Violeta vlažne maramice za bebe namijenjene su za posebno nježno i blago čišćenje i njegu osjetljive bebine kože. Za Vas smo razvili tri vrste Violeta baby vlažnih maramica za tri različita tipa bebine kože koje u sebi sadrže ekstrakt aloe vere, kamilice i soft losiona.

Blaga formulacija omogućava da koža bude cijelo vrijeme nježna i mekana. Ne sadrže alkohol ni boje. Ne nadražuju kožu, dermatološki i mikrobiološki ispitane, pH kože, antialergene.

Violeta vlažne maramice za bebe s losionom i plastičnim čepom osvojile su nagradu CROPAK GODINE 2007 u kategoriji inozemnog proizvoda za najbolju ambalažu.

 

Za Vas dragi posjetitelji sajma Violeta je pripremila prigodne sadržaje zabavnog karaktera.

 

Ne propustite "Violeta maraton beba" u kojem će se bebe natjecati u puzanju uz podršku brižnih roditelja. Natjecanje će se održati u nedjelju 25.11. u 11,15 sati na glavnoj bini. Za natjecatelje Violeta je pripremila prigodne dresove i poklone za pobjednike.

 

Sve male posjetitelje Violeta će dočekati na svom izložbenom prostoru s gratis pelenama, a njihovim roditeljima na raspolaganju je i Violeta kutak za previjanje. Možete bezbrižno uživati i zabavljati se, a Vaše bebe osjećat će se ugodno i suho u superupijajućim mekanim Violeta baby pelenama ugodnim za nošenje.

Za nezaboravne trenutke tu je i stalak za slikanje s omiljenim crtanim likovima.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 
Vaša Violeta i organizator Stil Interijer

 

Hippo
Adax beba centar Becutan
Hypo Group Alpe Adria bank
Jana
Dukatino
Froddo
Foto Fan
Narodni radio Obiteljski radio Plavi radio Bebe Extra Lisa Europlakat
Moje dijete
24 sata
x portal Moj Blog
Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer