Stil Interijer
Stil Interijer

Novosti

HAK

HAK – sigurnost najmlađih u prometu najvažnija!

 

Pored Počasnog pokroviteljstva Grada Zagreba i počasne potpore Ureda Predsjednika RH i predsjednika Stipe Mesića ponosni smo na počasnu potporu Hrvatskog Autokluba – HAK-a.

 

Ovim svojim sudjelovanjem HAK pokazuje da i u ovome segmentu u potpunosti prati europske standarde i trendove, jer na svim europskim sajmovima ove tematike uvijek su prisutni državni autoklubovi, koji propagiraju sigurnost najmlađih u vozilima te educiraju roditelje pravilnom korištenju dječjih sjedalica za svoje najmlađe. U Njemačkoj nema baby i kids sajma, gdje njemački ADAC nije prisutan, a u Austriji je to OAMTC.

 

Danas je život moderne obitelji gotovo nezamisliv bez vozila. Bebe i djeca provode sve više vremena u vozilima. Svima nam je poznato da su hrvatske statistike prometnih nezgoda sa teškim i kobnim posljedicama na samom crnom vrhu europske ljestvice. Nažalost među stradalima ima i beba i djece. Da bi se spriječile takve situacije, HAK je upravo na ovom sajmu odlučio krenuti u kampanju kojom se obraća roditeljima kako da što bolje preventivno zaštite svoje najmlađe u prometu.

  
Moto HAK-a na ovom sajmu je stoga – sigurnost najmlađih u prometu je najvažnija!
 

Pored informiranja i edukacije roditelja sa savjetima o pravilnom korištenju dječjih sjedalica u vozilima, na izložbenom prostoru HAK-a planiraju se i slijedeće aktivnosti:

 

    * Učlanjivanje u HAK po posebnim pogodnostima

    * Promidžba HAK-a i njegovih djelatnosti

    * Potpisivanje globalne peticije „Učinimo ceste sigurnima“

    * On-line ispiti iz poznavanja prometnih propisa i nagrade za one koji                ispravno riješe test

 

I mame i tate, a i starija djeca na izložbenom prostoru HAK-a ugodno će se zabaviti i informirati o sigurnosti.

Vaši domaćini na HAK izložbenom prostoru biti će najbolji stručnjaci u Hrvatskoj po pitanju sigurnosti beba i djece u vozilima.

 

Hippo
Adax beba centar Becutan
Hypo Group Alpe Adria bank
Jana
Dukatino
Froddo
Foto Fan
Narodni radio Obiteljski radio Plavi radio Bebe Extra Lisa Europlakat
Moje dijete
24 sata
x portal Moj Blog
Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer