Stil Interijer
Stil Interijer

Novosti

GlaxoSmithKline i pedijatrijska cjepiva

U okviru sajma "Dani beba, mama i trudnica" GlaxoSmithKline osigurava posjetiteljima uslugu savjetovanja i edukacije na području pedijatrijskih cjepiva koja štite mališane od bolesti protiv kojih je cijepljenje u RH obavezno odnosno preporučeno.

GlaxoSmithKline (GSK) jedna je od vodećih svjetskih tvrtki u proizvodnji cjepiva za zaštitu od potencijalno smrtonosnih bolesti odnosno bolesti koje uzrokuju trajni invaliditet. Većinu svojih aktivnosti na području cjepiva GSK posvećuje istraživanju i razvoju novih cjepiva koja osim visokog stupnja zaštitnosti i sigurnosti omogućuju i jednostavniju i prikladniju primjenu.

Budući da roditelje često muče razna pitanja u vezi cijepljenja: kada cijepiti, kojim cjepivom cijepiti, zašto dijete treba primiti toliko injekcija, koje su mogućnosti dostupne, koja su cjepiva obavezna, a koja se dodatno preporučuju i zašto, savjetovalište za pedijatrijska cjepiva na Sajmu za bebe bit će otvoreno u:

 

Petak               23.11.07. - od 13:00 -15:00

Subota             24.11.07. - od 10:00 -12:30

Nedjelja           25.11.07. - od 14:00 -16:00

 

Osim savjetovališta za pedijatrijska cjepiva u subotu u 15:00h biti će održano i predavanje pod nazivom « Cijepljenje na bezbolniji način» kojeg će održati dr.Vesna Bohnec specijalist pedijatar.

U navedeno vrijeme roditelji će moći tražiti savjet specijaliste pedijatra dok će im suradnici na izložbenom prostoru moći pružiti upute tijekom cijelog dana u vrijeme održavanja sajma.

 

Hippo
Adax beba centar Becutan
Hypo Group Alpe Adria bank
Jana
Dukatino
Froddo
Foto Fan
Narodni radio Obiteljski radio Plavi radio Bebe Extra Lisa Europlakat
Moje dijete
24 sata
x portal Moj Blog
Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer