Stil Interijer
Stil Interijer

Novosti

Najveći sajam za bebe u ovom dijelu Europe

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo kako je sajam «Dani beba, mama i trudnica» gledano po broju izlagača postao najveći u ovom dijelu Europe.

Zbog iznimno velikog broja izlagača (preko 110) ovaj sajam postaje tako veći i od do sada najvećeg na ovim prostorima.

Da se radi ne samo o najvećem hrvatskom, već i o međunarodnom sajmu, svjedoče i brojni izlagači koji dolaze iz susjednih zemalja.

Također smo ponosni što Vas možemo informirati da je sajam Dani beba, mama i trudnica postao dio regionalnog sajamskog networka organizatora sajmova ove tematike.

Ovi naši regionalni partneri biti će prisutni i na samom sajmu, a to su organizatori Dječjeg sajma iz Beograda i organizatori sajma Baby Expo iz Beča.

Bajkovito uređen paviljon postati će mjesto razmjene informacija, ali i ostvarivanja kontakata, te informiranja budućih roditelja o «najzahtjevnijoj» životnoj ulozi.

Posjetiteljima će se u vremenu od 9-19 sati nuditi i raznovrstan program koji će uključivati modne revije, korisna predavanja i tečajeve, prezentacije dječje robice i opreme, ali i nastupe neke od najvećih hrvatskih zvijezda koje će, u za to uređenom kutku, s veseljem javnosti podijeliti svoje roditeljske doživljaje.

Cijeli će događaj imati i humanitarni predznak; sav prihod prikupljen prodajom na "Zvjezdanom buvljaku" (gdje će se u ulozi prodavača naći zvijezde poput Lejle Šehović, Ane Rucner i Vlade Kalembera, Maje Vučić i Igora Hajdarhodžića, Anđe Marić i Lane Klingor te mnogih drugih) biti će namijenjen jaslicama za djecu bez roditelja.

Hippo
Adax beba centar Becutan
Hypo Group Alpe Adria bank
Jana
Dukatino
Froddo
Foto Fan
Narodni radio Obiteljski radio Plavi radio Bebe Extra Lisa Europlakat
Moje dijete
24 sata
x portal Moj Blog
Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer