Stil Interijer
Stil Interijer

Novosti

Najveći web portal...

Specijalizirani web portal s najviše linkova na stranice za mame, bebe i trudnice

Službena web stranica sajma Dani beba, mama i trudnica postala je najveća specijalizirana web stranica u Hrvatskoj za trudnice, mame i tate, gledano prema broju direktnih linkova s ove stranice.

Ovaj portal nudi naime direktni link na preko 100 web stranica izlagača na sajmu, a svaka web stranica nudi pregršt korisnih informacija trudnicama i roditeljima.

Nijedna druga web stranica na hrvatskom jeziku nema toliko direktnih linkova na specijalizirane stranice za mame, bebe i trudnice. A paleta linkova doista je impozantna. Impozantna je koliko i sami izlagači na sajmu Dani beba, mama i trudnica. Od proizvođača i distributera trudničke odjeće, preko preventivne njege i prehrane za trudnice i bebe, tu su i  distributeri i proizvođači dječje opreme, edukativnih i didaktičkih igračaka, dječje hrane, financijske usluge, razna pomagala za bolje i kvalitetnije okruženje bebama, te mnogobrojne udruge s korisnim i hvale vrijednim programima…

Vezano uz veliki broj linkova ova stranica postaje tako jedinstveni specijalizirani web orijentir roditeljima za njihove najmlađe.

Pogotovo danas kada roditelji imaju sve manje vremena, svima su dobrodošli ovakvi portali koji nude bez mnogo lutanja webom direktni link na tražene stranice i teme. Bilo da se radi o informacijama o novom proizvodu ili o nekom stručnom savjetu ili edukaciji.

Izlagači ovog sajma, njih preko 110 pokrivaju sva područja koja zanimaju roditelje i one koji će to tek postati.

 

Hippo
Adax beba centar Becutan
Hypo Group Alpe Adria bank
Jana
Dukatino
Froddo
Foto Fan
Narodni radio Obiteljski radio Plavi radio Bebe Extra Lisa Europlakat
Moje dijete
24 sata
x portal Moj Blog
Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer