Stil Interijer
Stil Interijer

Novosti

Počasna potpora Predsjednika Republike

Velika nam je čast što Vas možemo informirati da je manifestacija «Dani beba, mama i trudnica» dobila počasnu potporu Predsjednika Republike Stjepana Mesića.

 

Velika nam je čast što Vas možemo informirati da je manifestacija «Dani beba, mama i trudnica» dobila počasnu potporu Predsjednika Republike Stjepana Mesića.

Između ostalog Predsjednik Mesić u službenom dopisu potpore koji je uputio organizaciji manifestacije posebno ističe slijedeće:

«…Hvale je vrijedna Vaša inicijativa da se po uzoru na europske metropole i u Zagrebu održi ovako velika manifestacija koja će okupiti renomirane domaće i inozemne izlagače za novorođenčad i mame, a posebice i stoga što će se u sklopu navedene manifestacije održati i humanitarna akcija.»

Nadalje se u dopisu navodi, budući da je u posljednjih nekoliko godina stopa nataliteta u Republici Hrvatskoj vrlo niska te da je demografska slika prilično zabrinjavajuća, Predsjednik Republike podupire ovaj veliki projekt koji između ostalog i promiče porast nataliteta.

Predsjednik se u dopisu također osvrće još jednom na planiranu humanitarnu akciju za koju kaže da će biti velika pomoć onima kojima je namijenjena.

Detaljnije o planiranoj humanitarnoj akciji pod nazivom «Zvjezdani buvljak» i instituciji kojoj će biti donirana prikupljena sredstva informirati ćemo Vas u idućim danima.

Izuzetna je čast Organizaciji manifestacije, a i svim Izlagačima, što je pored počasnog pokroviteljstva Poglavarstva grada Zagreba te Hrvatskog Auto Kluba ova manifestacija dobila i počasnu potporu Predsjednika Republike Stjepana Mesića.

 

 

 

Hippo
Adax beba centar Becutan
Hypo Group Alpe Adria bank
Jana
Dukatino
Froddo
Foto Fan
Narodni radio Obiteljski radio Plavi radio Bebe Extra Lisa Europlakat
Moje dijete
24 sata
x portal Moj Blog
Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer