Stil Interijer
Stil Interijer

Novosti

Anđa Marić, Livija Butući i Nenad Hervatin…

Organizator i partneri

Organizator je za sve segmente organizacije angažirao poznate stručnjake i tvrtke.

 

Tu su Livija Butući, koja koordinira modne revije za najmlađe i trudnice. Od modnih revija koje će se održavati na centralnoj pozornici pozornost će posjetitelja pored modnih linija za trudnice i djecu, zasigurno plijeniti i modni atelier Boudoire sa svojom linijom dječje odjeće «Little Miss Boudoire», dok će mali manekeni nositi cipelice marke Froddo. Livija Butući koordinatorica svih modnih revija, ali i castinga za male manekene koji će se održavati dva puta dnevno iza modnih revija i sama je mama šestogodišnje Ane Marie.

 

Pored Livije Butući i njene modne agencije Livia Style, organizacijski tim sajma Dani beba, mama i trudnica čini i Anđa Marić. Naša poznata svestrana umjetnica i sama majka petogodišnjeg dječaka Gašpera, rado je prihvatila ovaj angažman. Ona će se u suradnji s agencijom Stil Interijer pobrinuti za izgled pozornice. Tako da se ovaj put Anđa predstavlja u ulozi dizajnera interijera. Vjerujemo kako će maštovita rješenja dizajna s potpisom Anđe Marić zadovoljiti i Vaše najzahtjevnije ukuse. Pored bine, Anđa je uredila i interijer izloženog prostora sponzora Jane, a sve to skupa u koordinaciji s agencijom Stil Interijer.

 

Za odnose s javnošću pobrinuti će se novinar Nenad Hervatin, koji je javnosti poznat pored ostalih medija ponajprije kao novinar emisije Red Carpet na Novoj TV.
Nenad je ujedno i koordinator humanitarne akcije zvjezdani buvljak, te otvorene tribine gdje će poznate mame i tate govoriti o svom roditeljskom iskustvu.

 

Veselimo se Vašem dolasku.


Hari Đerđ

Organizator sajma

 

Hippo
Adax beba centar Becutan
Hypo Group Alpe Adria bank
Jana
Dukatino
Froddo
Foto Fan
Narodni radio Obiteljski radio Plavi radio Bebe Extra Lisa Europlakat
Moje dijete
24 sata
x portal Moj Blog
Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer