Mame i bebe
  Trudnoca.net
  SuperBaby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stil Interijer
 

Stil Interijer

Novosti

BIO ZRNO - ZDRAVA HRANA

Drage mame, tate i buduće mame,

Sigurno ste se već susreli sa proizvodima Zrna, najstarijeg eko-imanja u Hrvatskoj (utemeljeno 1988. g), a imat ćete priliku i ove godine kušati i kupiti naše delicije na Danima beba, mama i trudnica.

Ovom prilikom želimo vas pozvati i na izlet ili odmor u čistu prirodu u Habijanovac, udaljen samo 40 min. vožnje od Zagreba (nedaleko Vrbovca).

Prva prilika vam je već u nedjelju 20. travnja. Organiziramo manifestaciju  PROLJEĆE NA ZRNU s proslavom Jurjeva i Dana planeta Zemlja. Detaljni Program na www.bio-zrno.hr/najave.  Naravno da možete dolaziti i inače kad vama odgovara, ali vas molimo da se najavite  nekoliko sati ranije, a za nedjelju -  2 dana ranije.

Proslavite kod nas  rođendane, pričesti, svadbe i fine veselice ili pozovite prijatelje i poslovne partnere na zdravi objed ili večeru. Iznenadit ćete se kako hrana za zdravlje može biti fina, ukusna i atraktivnog izgleda.

Organizirajte kod nas duhovni ili poslovni seminar, radionicu...

Na imanju je Eko-edukacijski centar u koji dolaze organizirano djeca iz vrtića, učenici osnovnih i  srednjih škola te studenti i ostali posjetitelji učiti o prirodnom uzgoju biljaka i životu u skladu s prirodom. Upoznajte svijet gljiva i samoniklog jestivog bilja. Naučite kuhati prirodnu hranu za zdravlje - individualna poduka.

Naše proizvode možete svakodnevno od 10 do 19 sati (subotom od 10 do 14 sati) nabavljati u našoj trgovini «ZRNO» na Trnju u Ličkoj 27 (tel 6153-671) – produžetak Miramarske prema autoputu, a možete ih naručiti i putem našeg web shopa na www.bio-zrno.hr. Naš asortiman se sastoji od svježeg povrća i voća (naročito važno za bebice kad počinje prihrana uz majčino mlijeko) do gotovih jela, kolača  bez jaja, bijelog šećera, mlijeka, margarina i čokolade, tradicijskog kruha trajnosti više od 10 dana, prirodne zimnice bez šećera, octa i konzervansa i finih delicija.

Bio-sendviče i kolače možete kupovati i u našem novootvorenom Zalogajčeku Zrno na Ferenščici u Kolarevoj 13 na kraju ulice grada Vukovara (blizu sportske dvorane) – bivši sendvič bar Royal.

Naš cjelokupni asortiman šaljemo autobusima i dostavom, a možete naručiti i catering za proslavu u vašem prostoru.

Više o našem programu «od polja do stola» na našoj web stranici www.bio-zrno.hr 

Očekujemo vas na ekološkom imanju Zrno, u trgovini Zrno, u Zalogajčeku Zrno  i na Danima beba...

 

Srdačno vaši «Zrnaši»

 
Hippo
 
Adax beba centar Dukatino
Hypo Group Alpe Adria bank
 
Jana
 
Froddo
 
Foto Fan
 
Froddo
Moje dijete 24 sata Narodni radio Obiteljski radio Lisa Extra Plavi radio
Europlakat

Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer
Webmaster: