Mame i bebe
  Trudnoca.net
  SuperBaby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stil Interijer
 

Stil Interijer

Novosti

DONAT MG – ZDRAVLJE IZ PRIRODE

Drage trudnice i buduće mame!

Danas više ništa nije onako kako je nekada bilo. Svi mi moramo biti svjesni da se kroz niz godina hrana promijenila, uslijed porasta svjetskog stanovništa, industrijalizacije i razvoja, a zagađenje je veće no ikad.  Isto tako  promijenili su se način hranjenja i životna sredina. Iz svakodnevnog jelovnika sve više nestaju namirnice u kojima ima puno vitamina i minerala, jer ih nesmotreno odstranjujemo kuhanjem, rafiniranjem i zamrzavanjem. Među njima je i magnezij, jedan od najvažnijih minerala našeg doba, neizostavan za očuvanje zdravlja.

Za vrijeme trudnoće, pravilna prehrana je izuzetno važna. Puno je čimbenika koji utječu na zdravlje i uspješan ishod trudnoće, ali prehrana je čimbenik na koji možemo utjecati i mijenjati ga. Vaše tijelo je izvor života za Vašu bebu, stoga svom organizmu morate pružiti sve potrebne hranjive tvari kako bi trudnoća zaista bila najljepše razdoblje u Vašem životu.

Donat Mg brine se za zdrav i kvalitetan život. Magnezij možemo nazvati i mineralom za novi život jer je neophodan za vrijeme trudnoće i dojenja kada su potrebe za njim povećane.

Stoga, drage trudnice, buduće mame i očevi, posjetite nas na Danima beba, mama i trudnica, uvjerite se kako su minerali neizostavni dio Vaše prehrane, osvježite se i predahnite u našem kutku za dojenje i napravite korak naprijed u zdraviji život.

Što Vas očekuje na Danima beba, mama i trudnica?

Edukacija – saznajte zašto je Donat Mg pravi saveznik u borbi za uspješnu i zdravu trudnoću, kako Vam može pomoći kod uobičajenih trudničkih tegoba (zatvor, žgaravica, grčevi u mišićima), naučite kako i kada piti Donat Mg...

Igrajte se s nama, sudjelujte u nagradnom kvizu koji će se provoditi sva tri dana za vrijeme trajanje sajma – osvojite Donat Mg poklon paket!

Posjetite Donat Mg kutak za dojenje – pronaći ćete malo mira za Vas i Vašu bebu!

 

 

 

 
Hippo
 
Adax beba centar Dukatino
Hypo Group Alpe Adria bank
 
Jana
 
Froddo
 
Foto Fan
 
Froddo
Moje dijete 24 sata Narodni radio Obiteljski radio Lisa Extra Plavi radio
Europlakat

Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer
Webmaster: