Mame i bebe
  Trudnoca.net
  SuperBaby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stil Interijer
 

Stil Interijer

Novosti

MEDICINSKI POTPOMOGNUTA OPLODNJA

Život bez djeteta

 

Budućnost bez djeteta?

Najčešće to nije tema za razgovor. Radi se o TABU temi društva.

 

KONCEPT I CILJ

Nepoželjna neplodnost je sve više rastući problem. Uz mnoge Centre u obradi neplodnosti, želimo vam predstaviti  IVF-Centar u Samoboru u Poliklinici Škvorc, kao sugovornika sa savjetom i obradom.

Poliklinika Škvorc, parovima s neispunjenom željom za potomstvom, nudi savjet, te kompletnu medicinsku i biološku obradu problema.

S povjerenjem prihvatite dugogodišnje radno iskustvo (preko 28 godina) biologa Tatjane i Alfreda Kniewald koji su educirali, više od stotine biologa i ginekologa te pomogli u organizaciji i startu u 23 IVF-Centara širom svijeta.

Postavite im pitanja, razgovarajte o svojim čežnjama, sumnjama i biološko-medicinskim postupcima. Ovdje su svi stručnjaci na jednom mjestu: ginekolozi, biolozi, urolozi. I svi su u potpunosti svjesni privatnosti pacijenata.

 

NISAM TRUDNA

Željena trudnoća izostaje. Mnogi su parovi tim problemom neočekivano pogođeni. Situacija je dodatno otežavajuća ukoliko nema jasnih medicinskih nalaza, a životni planovi su poljuljani. Žene i muškarci, sami ili kao par, doživljavaju pritisak, tražeći rješenje u svojoj okolini. Postavljaju pitanja o psihološkim razlozima i bivaju prepušteni sebi samima s odlukom što i kako dalje.

Dodatne poteškoće i nesigurnost doživljavaju i kroz nepreglednost  informacija kojima su bombardirani u knjigama i na internetu…

 

PSIHOLOŠKI PRITISAK

Iskustvo nas ući da je psihička strana u obradi steriliteta premalo obrađena i o njoj se ne vodi dovoljno računa, pa tako najčešće nedostaje razumijevanje u tako suptilnim trenucima, dok su parovi s neispunjenom željom za djetetom rastrgani između nade i očaja. (T. Kniewald)

Neplodnost i postupak obrade steriliteta predstavlja za parove pogođene tim problemom veliko psihičko opterećenje. Spremnost tih parova, da usprkos svemu provedu postupak, ukazuje na patnju zbog neželjene neplodnosti. Popratni psihološki efekti su na primjer: emocionalne reakcije (tuga, tjeskoba, depresije), nedostatak samopouzdanja (problem identiteta, gubljenje kontrole), promjene u odnosu para, njihovoj seksualnosti kao i socijalno povlačenje.

 

OBRADA PROBLEMA

Tatjana i Alfred Kniewald će vam pomoći donijeti pravu odluku. Bit će uz vas u trenucima bojazni, nadanja i sreće u novoj trudnoći.

 

PODRAZUMIJEVA SE SAMO PO SEBI

Oni nisu samo vrhunski stručnjaci na polju medicinski potpomognute oplodnje,  već će i zastupati  vaše interese pri traženju savjeta i rješenja, podržavati  vas u kritičnim trenucima prije, za vrijeme i nakon postupka.

 
Hippo
 
Adax beba centar Dukatino
Hypo Group Alpe Adria bank
 
Jana
 
Froddo
 
Foto Fan
 
Froddo
Moje dijete 24 sata Narodni radio Obiteljski radio Lisa Extra Plavi radio
Europlakat

Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer
Webmaster: