Mame i bebe
  Trudnoca.net
  SuperBaby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stil Interijer
 

Stil Interijer

Novosti

SRETNA BEBA NAGRAĐUJE

Dragi roditelji,

posjetite nas na štandu Anfap - Family service na Sajmu „Dani, beba, mama i trudnica“, na Zagrebačkom Velesajmu, 9-11.05.2008. i uključite se u nagradnu igru „Sretna beba nagrađuje“.

Ispunjeni kupon s točnim odgovorima ubacite u kutiju „Sretna beba“ koja će se nalaziti na štandu i očekujte nagrade. Svaki dan ćemo nagraditi 3 posjetitelja.“

Osim nagradne igre, na našem štandu će se dijeliti:

Kalendari za praćenje trudnoće za trudnice

Metrići za mjerenje trbuha za trudnice

 

 

O poduzeću

Poduzeće Anfap d.o.o. je u studenom 1998. godine, u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske započela s provedbom programa podjele besplatnih poklon paketa svim majkama novorođenčadi u Hrvatskoj, pod nazivom „Sretna beba“. Podjela poklon paketa provodi se u ljekarnama i rodilištima u Republici Hrvatskoj, a sponzorirana je od strane tvrtki koje sudjeluju u poklon paketu.

 

Godine 1999. poduzeće Anfap d.o.o. postala je dio grupacije Family Service International koja djeluje u  osam europskih država: Belgiji, Francuskoj, Luksemburgu, Austriji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Hrvatskoj.

 

U studenom 2006. godine u suradnji s privatnim ginekološkim ordinacijama započet je i program namijenjen trudnicama „Paketić za sreću“ koji je također sponzoriran od strane tvrtki koje u njemu sudjeluju, a besplatan je za ginekološku ordinaciju i za trudnicu.

U svom djelovanju tvrtka Anfap d.o.o. pridržava se smjernica zadanih u „Međunarodnom pravilniku o načinu prodaje i marketinga proizvoda koji su zamjena za majčino mlijeko“, te tako u spomenutim programima nema proizvoda koji su zamjena za majčino mlijeko, bočica i duda.

 

Projekti:

Sretna beba

Paket Sretna beba namijenjen je obiteljima i tek rođenim bebama, kako bi im pomogao u što ljepšim prvim danima i najemocionalnijim trenucima za dijete i obitelj.

Posebna zanimljivost paketa Sretna beba je knjiga „Moja prva godina“. To je priručnik u kojem se obrađuju sve teme značajne za majku novorođenčeta. Autorice su stručne osobe iz područja pedijatrije, ali istovremeno i majke, čime je sadržaj priručnika, posebno dio koji govori o dojenju, dobio na vjerodostojnosti. Glavna urednica je dr. sc. Duška Tješić Drinković dr. med., specijalistica pedijatrije, Zavod za gastroenterologiju i prehranu Klinike za pedijatriju Šalata, KBC Zagreb, a autorice knjige su još i mr. sc. Jelena Polak Babić dr. med., specijalistica pedijatrije i neonatologije i v.m.s. Sonja Bermanec, Patronažna djelatnost Doma zdravlja Susedgrad.

U paketu Sretna beba nalaze se i uzorci proizvoda namijenjeni majci i djetetu.

 

Paketić za sreću     

Osnovni dio „Paketića za sreću“ je knjiga „Nositi život“ koja je namijenjena trudnicama.

To je praktični savjetnik za trudnice napisan od strane grupe autora iz područja ginekologije i porodništva, pedijatrije, psihologije i prehrane. Recenzenti Hrvatskog izdanja su vrhunski stručnjaci prof. dr. sc. Ante Dražančić dr. med., doc. dr. sci. Radoslav Herman dr. med. i mr. sc. Branimir Peter dr. med. Knjiga obrađuje cjelokupno razdoblje trudnoće, od začeća do poroda, kao i zakonske savjete o naknadi plaća i prijavi novorođenčeta, važeće u Republici Hrvatskoj.

U paketiću se uz knjigu "Nositi život" nalaze i uzorci proizvoda namijenjeni trudnicama.

 

Moji prvi koraci

U 6. mjesecu uvodimo novi projekt namijenjen obiteljima s djecom od 1 do 3 godine, pod nazivom „Moji prvi koraci“, koji se sastoji od priručnika „Od prvih koraka do vrtića“ i uzoraka proizvoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Hippo
 
Adax beba centar Dukatino
Hypo Group Alpe Adria bank
 
Jana
 
Froddo
 
Foto Fan
 
Froddo
Moje dijete 24 sata Narodni radio Obiteljski radio Lisa Extra Plavi radio
Europlakat

Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer
Webmaster: