Mame i bebe
  Trudnoca.net
  SuperBaby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stil Interijer
 

Stil Interijer

Novosti

PANDA ZRAČNI JASTUK

Drage mame, tate, limači i limačice svih uzrasta

S velikim zadovoljstvom vam javljamo veselu novost, na ulazu u Dane beba, mama i trudnica u sklopu vanjskog izložbenog prostora tvrtke Haby vaše klince i klinceze dočekat će Panda, zračni jastuk ispunjen lopticama i namjenjen djeci do 10 godina starosti.

Besplatnu zabavu za vaše limače osigurala je tvrtka Haby koja će na našim Danima predstaviti program za proslavu dječjih rođendana.

Jeste li znali da zračni jastuci ne moraju biti jakooo veliki već da postoje i oni manji koji se dimenzijama mogu uklopiti u skoro svaki prostor? Zračni jastuci iz programa za iznajmljivanje tvrtke Haby uklopit će se u prostor vašeg dvorišta i rođendansku proslavu učiniti zasigurno najoriginalnijom u susjedstvu. Između ostalog na rođendanskom tulumu vaši limači mogu imati i vlastiti dvorac za skakanje sve dok ne bude vrijeme za tortu.

U Haby-u nam nisu željeli otkriti koja nam još iznenađenja spremaju za Dane beba, mama i trudnica, ali su obećali javiti nam na vrijeme....do tada možete ih pronaći na www.haby.hr.

 

 
Hippo
 
Adax beba centar Dukatino
Hypo Group Alpe Adria bank
 
Jana
 
Froddo
 
Foto Fan
 
Froddo
Moje dijete 24 sata Narodni radio Obiteljski radio Lisa Extra Plavi radio
Europlakat

Sav materijal je pod zaštitom autorskih prava - Stil Interijer
Webmaster: